Image

Hidroizolimi i nyjeve sanitare

Te hapësirat, të cilat kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ujë dhe lagështirë (banja, nyje sanitare, kuzhina) funksionaliteti dhe mirëmbajtja janë primare për jetë të shëndoshë dhe norm...

Më shumë

Ading në SHARE Shkup, 2017

Më 05 shtator, në hotelin Meriot u mbajt forumi ndërkombëtar i arkitektëve dhe inxhinierë...

Dita familiare për ditëlindjen e 48-të të Ading-ut

Tradicionalisht, në fund të muajit Maj, e festojmë ditëlindjen e Ading-ut. Sivjet 48-të dit&eu...

PUBLIC CALL FOR SHAREHOLDERS 2017

To the shareholders of ADING AD Business System for Production, Application and Sale of Chemical Materials for Construc...

Prezantim profesional – prodhime, sisteme dhe përvoja

Në datën 03.03.2017, në Qendrën kongresore të Panairit të Shkupit, u mbajt prezantimi i i...

ADING – fitues i shpërblimit për filantropi

Në ndarjen e sivjetme për shpërblimin OKO, kompania jonë e fitoi shpërblimin për filantro...