Image

Hidroizolimi i nyjeve sanitare

Te hapësirat, të cilat kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ujë dhe lagështirë (banja, nyje sanitare, kuzhina) funksionaliteti dhe mirëmbajtja janë primare për jetë të shëndoshë dhe norm...

Më shumë
Image

Hidroizolim të terracës së kalueshme të pullazit dhe ballkonit

Konstruksionet e rrafshëta të pullazeve dhe ballkoneve paraqesin elemente të objektit të cilat janë më së shumti të ekspozuara në ndikesa të jashtme atmosferike. Varësisht nga nevojat, pullazet e rrafsh&eum...

Më shumë

ADING ME DONACION MATERIAL DHE ME AKTIVITETE NDËRTIMORE MORI PJESË NË NDËRTIMIN E SPITALIT USHTARAK MOBIL “ROL-2” NË AFËRSI TË KLINIKËS INFEKTIVE

ADING bëri një donacion me material dhe aktivitete ndërtimore për vendosjen e mbrojtjes hidroizolue...

Distanca është pjesë përbërëse kryesore për shëndetin tonë!

Distanca midis nesh është thelbësore për parandalimin e COVID 19. Prandaj, ne do ta transformo...

Takimi vjetor përmbyllës i Grupit ADING për vitin 2019

Më 14.12.2019 u mbajt takimi vjetor përmbyllës i Grupit Ading, në prani të anëtarëve...

Pjesëmarrje dhe prezantime të ekspertëve të Ading gjatë Simpoziumit SHKNM 2019

 "Simpoziumi i 18-të i Shoqatës së Konstruktorëve Ndërtimorë të Maqedonisë...

Ngjarja jubilare - "50 VJET NGA HAPAT E PARË"

Sivjet kompania jonë shënon 50 vjet të themelimit dhe ekzistencës. Si pjesë e fushatës s&...