13 Qer

Ngjarja jubilare - "50 VJET NGA HAPAT E PARË"

Sivjet kompania jonë shënon 50 vjet të themelimit dhe ekzistencës. Si pjesë e fushatës së përgjithshme jubilare, më 30 maj 2019, u mbajt ngjarja kryesore ...

Më shumë
9 Maj

ADING Drejtori i Përgjithshëm fituesi i çmimit "Krijuesit e shekullit"

Kryetari i Bordit drejtues dhe drejtor i përgjithshëm i ADING, Bllagoja Donçev, është fitues i çmimit për arritje jetësore në Evropën qendrore dh...

Më shumë
6 Maj

Ekipi i ADING në Maratonën e Shkupit 2019

Maratona e 15-të jubilare Wizz Air Shkup  u mbajt më 04.05.2019 në Shkup dhe në të mori pjesë numër rekord prej 12.500 pjesëmarrësve.  15 punon...

Më shumë