HIDROZIM T

Shtesë e bërë në bazë të bashkimeve të nitrateve. Përdoret gjatë betonimit dhe lyerjes me malter në temperatura të ultë. (deri -20 о С)

Produktet e tjera në këtë varg
Image
HIDROZIM FLUID