Image18 Мар 2024

Интервју за МИА на директорот на техничка примена и продажба Даниел Цеков

Даниел Цеков д.г.и. е Заменик претседател на УО на Здружението за градежништвото индустријата на градежните материјали и неметалите при Стопанската комора и говори за долгогодишните проблеми на градежниот сектор и со што сè се соочени домашните производители и градежни изведбени компании.

Интервју на директорот на техничка примена и продажба Даниел Цеков: Градежните материјали нема да поевтинат, домашните производители „втори“ снабдувачи