Image13 Дек 2023

Горан Атанасовски, Извршен директор на продажба и набавки во интервју за фактор.мк

Горан Атанасовски, Извршен директор на продажба и набавки во интервју за www.faktor.mk oдговара на прашања каде ја гледа компанијата во иднина, одржливиот развој на АДИНГ и клиентите, конкуренцијата, за тоа што е АДИНГ, но и за некои теми како одливот на работна сила, потенцијалот на компанијата, состојбите во градежништвото итн.

ИНТЕРВЈУ СО ГОРАН АТАНАСОВСКИ, ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР НА ПРОДАЖБА И НАБАВКИ ВО АДИНГ: Од кризата научивме многу, идниот кадар ќе биде сериозен предизвик