Стирокол П

Еднокомпонентно лепило за лепење и глетување на плочи од стиропор, екстрадиран полистирен и пресувана минерална волна. Се користи при изработка на термоизолациските фасадни системи.

Останати производи од оваа палета
Image
Стирокол