Ингунит T ЕКО

Додаток за забрзување на врзувањето (без алкалии) на бетоните и малтерите. Се применува при бетоните и малтерите кои се прскаат (сува и мокра постапка), кај тунелите, стабилизирање на косините.

Останати производи од оваа палета
Image
Ингунит T
Image
Ингунит П