Ингунит - П

Алкален додаток за забрзување на врзувањето, на бетони и малтери. Се применува при прскани бетони и малтери (сува постапка), за тунели, стабилизирање на косини.

Останати производи од оваа палета
Image
Ингунит - T
Image
Ингунит - T ЕКО