Адингпокс 1Б

Епоксиден боен премаз наменет за завршна заштитна и декоративна обработка на бетонски ѕидни површини во магацини, гаражи, паркиралишта, производни погони, болници, лаборатории, заштита на тунелски облоги, цевоводи, танквани и сл. Премазот се карактеризира со добра механичка и хемиска отпорност. Материјалот има погоден вискозитет за лесна апликација на бетонски површини.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингпокс 1ПВ
Image
Адингпокс 2
Image
Адингпокс 1
Image
Адингстатик
Image
АДИНГПОКС 1П
Image
АДИНГПОКС 1БП