Адингмаркер

Премаз за подови произведен на акрилатна основа. Се применува за обележување сигнализации и како декоративна и заштитна подна и ѕидна завршна обработка на бетонски, малтерисани и асфалтни површини изложени на надворешни влијанија. Пред апликацијата на Адингмаркер, се препорачува прајмерирање на подлогата со Прајмер В.

Примена на материјал
Останати производи од оваа палета
Image
Адингколор - РФ
Image
Адингмаркер - П
Image
Деко бетон
Image
Деко сил
Image
Декосил В