Image20 Јун 2023

Интервју: Диме Јанчев извршен директор на Институт и Фабрика во Адинг со порака до младите инженери: „Најкраткиот пат и наједноставната формула за успех барајте ги во себе"

Интервју за www.fakulteti.mk со Диме Јанчев, извршен директор на Институт и Фабрика во АДИНГ. Неговата главна порака до младите луѓе, студентите и идните инженери е дека наједноставната формула за нашиот успех и најкраткиот пат до него е да работиме на себе.

Диме Јанчев, извршен директор на Институт и Фабрика во АДИНГ со порака до младите инженери: „Најкраткиот пат и наједноставната формула за успех барајте ги во себе“.