Image15 Апр 2019

Јавен повик за годишно собрание на акционери 2019

До акционерите на Деловен систем АДИНГ АД за производство, примена и пласман на хемиски материјали за градежништво и инженеринг работи, Скопје, Новоселски пат бр.11 (1409) .

Кликнете на линковите за повеќе информации:

 1. Јавен повик за годишно собрание на акционери 2019

2. Број на акции и гласачки права 

3. Процедури и упатства