Адингфаворит

Адингфаворит е висококвалитетен завршен акрилен систем, идеален за изведба на надворешни или внатрешни спортски терени за рекреативни намени како тенис, одбојка, мал фудбал, кошарка итн. Се користи и како декоративен завршен слој за пешачки и велосипедски патеки, плоштади, тераси и сл.

Останати производи од оваа палета