Image

ДЕКОСИЛ ПЛУС - Заштитен транспарентен премаз за импрегнација на цементни и камени површини

ДЕКОСИЛ ПЛУС е заштитен транспарентен премаз (лак) на метакрилатна основа за импрегнација на цементни и камени површини. Се користи за завршна обработка на бетонски подлоги со затворена структура како Подинг К и печатен бетон кои не се изложени на надворешни усло...

Повеќе
Image

ОПЛАТИН МИКС - Средство за подмачкување на опрема за производство, транспорт и вградување на бетон

Оплатин Микс е средство наменето за премачкување на опремата за изработка, транспорт и вградување на бетон или малтер, која е во директен контакт со свежата бетонска/ малтерска мешавина, со цел истата полесно да се исчисти по употребата. Производот го намалува ле...

Повеќе