30 Dhj

Takimi vjetor përfundimtar i Grupacionit ADING për vitin 2020

Më 29 Dhjetor 2020, u mbajt takimi përfundimtar vjetor i Grupacionit Ading, ku ishin të pranishëm anëtarët e Bordit Drejtues dhe atij mbikëqyrës, stafi me...

Më shumë
15 Tet

ADING merr pjesë me produktet dhe udhëzimet e veta në ndërtimin e Aeroportit Ndërkombëtar Kabaale, në qytetin e Hoima, R. Uganda

Përvoja shumëvjeçare në ndërtimin e karregjatave të betonit dhe pistave të aeroporteve, përvoja të fituara kryesisht në Kazakistan, por edhe...

Më shumë
29 Maj

51 VJET ADING – fjalë e rastit të Drejtorit të përgjithshëm dhe Kryetarit të Bordit Drejtues Bllagoja Donçev Ing. i dipl. i ndërt.

Për shkak të situatës së jashtëzakonshme të sigurisë dhe nga pamundësia për të shënuar ditëlindjen e 51-të të ADING-ut, drejtp&eu...

Më shumë
29 Mar

ADING ME DONACION MATERIAL DHE ME AKTIVITETE NDËRTIMORE MORI PJESË NË NDËRTIMIN E SPITALIT USHTARAK MOBIL “ROL-2” NË AFËRSI TË KLINIKËS INFEKTIVE

ADING bëri një donacion me material dhe aktivitete ndërtimore për vendosjen e mbrojtjes hidroizoluese të objektit "SPITALI USHTARAK MOBIL ROL-2 ". Ekzekutimi i pozicionit p&e...

Më shumë
27 Mar

Distanca është pjesë përbërëse kryesore për shëndetin tonë!

Distanca midis nesh është thelbësore për parandalimin e COVID 19. Prandaj, ne do ta transformojmë përkohësisht logon tonë duke e përcjellë k&eum...

Më shumë