Image3 Окт 2022

Тимот на Адинг на Скопски Маратон 2022

18-от Виз Ер Скопски маратон се одржа на 02.10.2022 во Скопје, а на истиот учествуваа над 8.500 маратонци од 47 земји од светот.

Годинава – најбројни до сега на Скопскиот маратон. 29 од нашите вработени трчаа на хуманитарната трка од 5км и имавме еден полумаратонец на 21км.

Честитки за сите учесници, догодина уште побројни!