OPLATIN VK

Për mbrojtjen e strukturës mbajtëse gjatë ekzekutimit të punëve të betonit. Është synuar për çfarëdo lloj të strukturës mbajtëse: strukturë çeliku, strukturë plastike dhe strukturë e impregnuar druri.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
OPLATIN
Image
Oplatin V
Image
OPLATIN K
Image
OPLATIN V