HIDROMALL FLEKS 1

Sistem me dy komponentë për punim të hidroizolimit elastik në bazë të çimentos. Përdoret për hidroizolim të objekteve të shfaqura ndaj shtypjes pozitive dhe negative hidrostatike, si pishina, stacione për pastrim, objekte nën dhe, ballkone, shahta, nyje sanitare.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
HIDROMALL
Image
HIDROMALL FLEKS