HIDROKOL-SP

Ngjitëse ndërtimore një komponent ne kualitet të lartë, ujë mos lëshuese në bazë çimento dhe polimerie. Përdoret për ngjitje të pllakave për qeramikë sipas principit plakë mbi plakë.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
HIDROKOL
Image
HIDROKOL-S