FUGOFIL

Masë rezistente ndaj ujit për fugim me bazë pimentoje. Përdoret për mbushjen e fugave tek pllakat qeramike, të mermerit, prej guri dhe betoni.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
ADINGAKRIL
Image
ADINGPOKS K