FLUIDING MS

Plastifikues ekonomik i prodhuar në bazë lignosulfonate. Përdoret për prodhim të betoneve klasike dhe të mbushura me pompa me transport para instalimit prej 1,5 deri më 2 orë.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
FLUIDING
Image
FLUIDING M
Image
FLUIDING M1M