ADINGPOKS 1B EKO

Dyll epoksid dykomponentësh pa tretës. Përdoret si lyerje kimike rezistente dhe decorative të dyshemeve, sipërfaqeve të mureve dhe tavanëve në magazine, garazhe, parkingje, pogone prodhuese, spitale, laboratore, shkolla, qendra tregëtare, salla sportive, rezervuare. Vendoset mbi baza betoni, llaçit prej çimentoje ose çeliku.

Produktet e tjera në këtë varg
Image
ADINGPOKS 1P EKO
Image
ADINGPOKS 1PV
Image
ADINGPOKS 2 EKO
Image
ADINGPOKS 1 EKO
Image
ADINGSTATIK ЕКО
Image
ADINGPOKS 1P