ADINGKOLOR-RB

Bojë e prodhuar në bazë rrëshirave sintetike dhe tretës. Përdoret për punë dekorative përfundimtare për sipërfaqet prej betoni, betona të armuar ose sipëfaqe të suvatuara tek pishinat e notit, shatrivaneve dhe pishinave për rruajtjen e peshkut.

Produktet e tjera në këtë varg