Деко бетон

Готов раствор кој хемиски реагира со зацврстен бетон и произведува трајни, обоени, декоративни ефекти. Се применува за декорација на внатрешни и надворешни подни и ѕидни површини, како и за површини обработени со префабрикувани бетонски елементи.

Останати производи од оваа палета
Image
Адингколор - РФ
Image
Адингмаркер
Image
Адингмаркер - П
Image
Деко сил
Image
Декосил В